Ваш городКиев?
Изменить

Отзывы - Кадрове агентство з працевлаштування в Польші Work Life

513 отзывов

Отзывы

Чтобы оставлять отзывы к акции вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться

07.11.20
ICloud Sotfy
Очень благодарен этому агенству ,всё честно ,всё быстро ,в наше время трудно найти таких людей и что самое поразительное ,всё крайне дёшево
10/10
Искал работу ,мне отписали ,позвонили всё рассказали заранее,работу подобрали самую подходящую
По приезду всех собрали всем всё доходчиво объяснили,что и как нам нужно делать ,какие документы нужны ,не было ни одного момента чтобы что-то не объяснили ,в общем вопросов по этому не осталось 10/10
Жилье дали шикарное даже очень Особенно спасибо Богдане за сотрудничество ,за постоянную активность Богдана огромный молодец,что была постоянно на связи ,что проделала такую работу 😻
07.11.20
Александр Малай
Агентство WorkLife посоветовал друг,все детали от создания документов, до приезда в Польшу, всё отлично, чудесные условия жилья, приятные и понимающие люди, советую сотрудничать. Рекомендую пробывать ехать, зарабатывать и узнавать что-то новое и интересное, тут такого много.
04.11.20
Максим Гребінко
Очень благодарен вашему агентству, так как долгое время не мог найти подходящей работы во Вроцлаве. Было много предложений но всегда возникали сомнительние моменты в конце оформления документов. Еще одной проблемой было то, что я ехал с женой и нам нужно было подобрать работу, которая подходила бы обоим) с этим также никогда не получалось договориться, чтобы все были довольны. Но случайно наткнулся на ваше объявление, когда уже не надеялся ничего найти, благодаря Вите, за считанные дни, нам нашлась работа как по душе, так и по месту жительства. Спасибо вашей компании, а также вашему невероятному Мененджеру (терпеливой, воспитанной и очень очень профессиональной девушке) за то, что так быстро все нашли и оформили документы. Оставлю номер Виты 0673399541, поскольку очень доволен ее профессионализмом.
17:46 04 нояб.Работа в Польше, вакансии в Польше, виза в Польшу
Спасибо большое за ваш отзыв и доверие к нашей компании!
04.11.20
Петро Гаращук
Орієнтовно тиждень тому, звернувся за допомогою у вашу компанію за порадою куми, хоча довгий час сумнівався у достовірності та надійності таких груп та компаній ! Але з моменту мого зверення до отримання усіє необхідної інформації для мене пройшло ,всього лиш 2-3 дні і я вже можу вирушати на роботу. дуже дякую вашій компанії і зокрема , хотілось подякувати Віті (067 33 99 541) вона у вас молодчина, мені як людині старшого віку , все що звязано з інтернетом і телефоном важко дається ,але спілкуючись з такими мененджерами ,помалу страх чогось нового взагалі зникає. Всього вашій компанії самого найкращого.
30.10.20
Andrii Ivanevych
Довго шукав потрібну вакансію,з вже виготовленною Національною візою, але чомусь не знаходив того, що мене б влаштовувало, більше того, скажу, що шукати самостійно в мережі якусь роботу в Польщі, дуже важко, так як там можна натрапити і на шахраїв, і на фірм з якими важко домовитись, справа клопітка, але шось пізніше натрапив на цей сайт, і навіть без перегляду всіх вакансій (вже набридло їх переглядати і шукати)….за телефонував в компанію WorkLife і пояснив, що я маю і що мені треба, цього вистачило для того аби мені знайшли потрібну роботу. Не переживав ні за що, робота цілком влаштувала, тому дякую за співпрацю, думаю, що за потреби буду звертатись і в подальшому. Хочу висловити окрему подяку вашому менеджеру Віті (0673399541) м.Львів ,ми одразу знайшли спільну розмову що я хочу ,які мої вподобання ,і вакансії були дуже швидко підібрані під мої критерії ,і ще хочу від себе додати що ,на таких менеджерах будується загальне враження від вашої компанії . ДЯКУЮ!!!😁😍🇺🇦
30.10.20
Міша Попов
Хочу висловити подяку компанії WorkLife та своєму персональному менеджеру Віті (067 33 99 541) м.Львів., яка вчасно та швидко допомогла мені з виготовленням документів !) В першу чергу хочу відмітити те що,менеджер Віта терпляче надавала відповіді на всі мої запитання, та завжди була на зв‘язку ) Тому в загальному я залишився приємно враженний від роботи цієї компанії,адже вже не вперше роблю документи в Польщу і є з чим порівняти!) Ще раз дякую!
30.10.20
Макс Грипа
Всім привіт
Порекомендував вашу компанію мій знайомий.
Після звернення спілкувався з Вітою
Всім рекомендую такого менеджера, тому що свою роботу робить на 100%. Дівчина вічлива і приємна в спілкуванні. На будь-яке питання відповідала чітко і прозоро.
По пошуку вакансій питань не виникало. Віта підібрала варіанти виключно по моїм вимогам) За що їй вдячний. Роботою дуже задоволений Буду рекомендувати і своїм знайомим)
30.10.20
Ira Kalynka
Дуже рада, що звернулась до вас! Мені порадили вашу компанію друзі.
Окремо хочу подякувати саме Віті.
Було надзвичайно приємно працювати з цією дівчиною!
Я попросила, щоб мені знайшли роботу за максимально короткий термін. Віта підготувала багато варіантів, було дійсно з чого вибрати. І це за декілька днів. За що я їй дуже вдячна.
Мені сподобалось відповідальне ставлення до мене як до клієнтки! Отож всім рекомендую!
29.10.20
Евгений Килимник
Рекомендую фирму, через которую вам помогут подобрать работу . Встретили ,отправили, поселили . Везде есть онлайн сопровождение по любым вопросам. Яна Савченко - куратор в Украине, спасибо!
29.10.20
Віталій Гальчак
Не перший раз мушу їхати до Польщі на роботу , але цього разу завдяки вашій компанії, все пройшло просто чудову, на найвищому рівні та без будь яких проблем чи нюансів !!! Дуже швидко підібрали для мене , повний пакет документів і саме головне , дослухались до усіх моїх побажань , за що я дуже дуже вдячний і не очікував отримати все так швидко . Хотів би також наголосити і подякувати , особисто Віті , такої професійності я давно не зустрічав . Все надзвичайно швидко , доступно і зрозуміло , приємно розмовляти з такими працівниками а ше приємніше , коли після оформлення документів , відношення аж ніяк не змінилося і стосовно будь яких запитань , Віта завжди залишалась на зв’язку !!! За що я вам , дуже дуже дякую .
23.10.20
Алиса Лапа
Добрый день, ето фирма кошмар. Не в коем случае не едьте от нее, отправляла свою маму. Как деньги сбивать дак они добренькие и миленькие, а когда она приехала в Польшу работы не оказалось (завод набирал только мужчин). После того как мы обратились за помощью Александр меня поставил в черный список, а маме все работу обещал. Мама просидела месяц там за свой счёт и вернулась домой, так и не дождавшись никакой помощи.
17:30 28 окт.Работа в Польше, вакансии в Польше, виза в Польшу
Здравствуйте! Наша компания приносит свои извинения за данную ситуацию. Хотели бы уточнить, на какой завод ехала работать ваша мама? Когда она выезжала?
19.10.20
Olga Abramova
Благодарна компании WORK LIFE и персональному менеджеру Игорю за хорошую вакансию, быстрое оформление документов. Отличные условия проживания в Польше, есть все необходимое. Замечательная работа и заработок. Очень довольна. Игорь всегда на связи и готов помочь - отдельная вам благодарность.
Совершите вторую покупку со скидкой 12%*
промокод:Скопировать
Промокод истекает через
030000
*действует при минимальном заказе на 300 грн

Хотите перейти к мобильной версии?

Остаться тутДа, перейти